Nya kort

Har gjort ett grattiskort till Johannes som fyller 14 imorgon lördag.(Barnen växer upp fort det är bara en annan som inte blir äldre) Gjorde det personligt genom att ta ett foto som vi tog i kivik  nu i sommar.

Har även gjort ett beställningskort som skulle vara till en aktiv kvinna och vara i höstfärger.

Det  var allt nu, håller på med sommarbilderna så snart kommer mera. Ha det!!

Goa grabbar

Hej! Nu var det ett tag sedan jag var inne och gjorde något på min blogg. Håller på att scrappa lite semesterbilder. Tog massor av underbara semesterbilder. Här är en bild från Kivik med mina underbara grabbar, Ronnie i mitten och Alexander och Johannes på var sin sida ett mycket lyckat foto.

landstokens tävling

Hej. Nu firar Helena och landstoken 1 år med den fysiska butiken i växjö. Hon har ordnat en tävling kolla in länken nedan. Detta är mitt bidrag i tävlingen man kan vinna presentkort.

Det syns inte så bra men har använt glitterpennor och dimnetional magic på motivet som är en Penny Black stämpel. Helena säljer dem i landstokens butik, webb shop. Är för tillfället inspirerad och det blir en del pysslat . Ska beställa bilder från semestern och från dopet vi var på i söndags, sedan blir det full fart i pysselstugan. Ha det bra så länge!

RSS 2.0