Norge

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev på bloggen, men nu är jag hemma. Jag har varit på Toftefestivalen i Norge och sjungit och vi tog husbilen ner hela familjen. Det var jättekul, (trots lite missöden med avgasröret).
Först vill jag visa en bild på en scrappad bakelse som Alexander fick då han slutade nian. Fanns i senaste numret av scrapbooking m.m.

tyvärr blev inte bilden riktigt klar.
I tofte hade vi utsikt över oslofjorden och vid stranden hittade Felicia jättefina snäckor. Och jag som alltid har kameran i högsta hugg tog fina bilder.

Ha det skönt i sommar vi ses snart igen!

Skolavslutning

tank vad tiden går. Nu har äldste sonen slutat nian och det har han gjort med bravur. Spelade Robert Wells Rhapsody in Rock inför fullsatt kyrka. Snacka om att han är duktig. Låten var på 8 A4-sidor så han fick ha musikläraren till att vända blad.
Jag är oxå med i en tävling på stämpelboden jag länkar adressen här.
http://stampelbodens.blogg.se/tavling
Gå in och tävla du med.
Vi ses snart!

tävling hos Magdas blogg

Ja nu har jag gjort ett bidrag till magdas bloggtävling. Den gick ut på att man skulle scraplifta en LO. Såhär blev min

Jag har länkat magdas blogg här i sidan. bilderna togs i våras när körsbärsträdet stod i blom nere på torget det var så vackert. Ja vi hörs mer senare...

Sommar

Har haft underbara dagar med mycket sol och värme. Hittade denna LO som jag gjorde på förra sommarens kort av Felicia och hennes kusin Celine då de badade i sjön.

När vi på resa till Kivik med omnejd så tog jag detta kort på en annorlunda blomkruka...

Snacka om återvinning!! Ha det bra

RSS 2.0