hälsorepresentant

Ja nu har jag pysslat en "Affisch" med bra matval som jag ska använda i mina föredrag om nyttig mat. Allt får inte plats men jag ska prata omkring den. Har gjort så att den passar i min familj. för när jag inte talar om detta ska den pryda mitt kök och påminna mina om bra val av mat. Här är den kan ev. bli några små ändringar innan jag laminerar den.

Fick även min älste son Alexander att göra ett kort. Har aldrig tidigare gjort något

visst blev det fint. Ha det bra!!

malmöfestivalscrap

Nu har jag äntligen scrappat bilder från sommaren. det blev väldigt bra om jag får säga det själv...

Det blev en dubbellayout. Längtar redan till årets malmöfestival. Vill du smaka nya maträtter, lyssna på kända artister och åka karusell och ha kul... så är det hit du ska åka. Passar hela familjen stora som små ( och det finns mac donalds för den som inte vågar testa älgkebab, langos eller texasburgare).

Snart är det påsk !! Kram på er

kort

Hej! har nu varit ledig i några dagar, det känns skönt. Har suttit och pysslat lite grann och här är två kort som skapats i helgen.

och så ett påskkort...

har embossat fjädrarna och texten (båda från stampelboden.se och igelkotten är pennyblack)
Ha det bra Kram:)

min tatuering

Ja då är det fredag igen och min nya tatuering är läkt. Jag ritade motivet för över ett år sedan och nu är den verklighet.

Svårt att få med hela motivet på bild men här ser ni lite av den. Har oxå gjort ett kort med falsk akvarell teknik. stämplarna jag använt är grenen - cherry pie, blomman - stämpelboden och sländan - inky wings.

Ha en bra helg  Kram!

Lite påsk och lite hundar

Idag har det varit ett underbart väder och jag har cyklat med hundarna. Harry fick en lång runda så han tränar sina höfter. När jag tog över Bono sa hans matte att han inte kunde springa i koppel bredvid cykeln, han bara drog, men Anette hoppas du läser detta Bono har lärt sig nu det går jättefint, så nu kan vi cykla långa rundor till våren och sommaren.

Nu till lite påskkort, Har gjort ett kort med annorlunda vikning...

Har embossat framsidan med tattorosen distresspulver och kopparpulver. Insidans bild har jag först gjort bakgrunden med distress och impressdynor och sprayflaska och sedan stämplat påskträdet på den.


Stämpeln är en serendipity stämpel och färgerna på impresserna är spring green, poppy red och carmine. Trädet är stämplat med distressdynan faded jeans.
Här kommer några godingbilder på mina virvelvindar i nallekostym.Ha det bra och njut av alla vårtecken kram !!

tatueringar

Här kommer ännu ett vårtecken. Harry och Bono solar sig i sin hage. de tycker det är jätteskönt...

Har skissat tatueringar till några av mina vänner. Här är två tatueringar som jag ritat till Ann och hennes dotter Emma jag tycker själv att de blev jättesnygga. Det är kul att få rita någons tatuering... det är ju inget man bara kan ta bort sådär.

Ann har den tvärs över handleden och Emma har sin på insida handled se nedan...

Dessa bilder är tagna samma dag de gjordes därför är de lite röda.
Ha det bra alla Kram!

pysselstim

Hej!
Nu har vi återigen snö som faller. Jodå jag fick hem trötta malmösupporters från leksand kl 6 på lördagmorgonen. Trots förlust var de glada...
Jag har kommit in i ett pysselstim, har gjort kort och LO:n och så har skissat tatueringar åt en kompis. Jättekul!
Här är LO.n på Felicia som jag pratat om i tidigare inlägg. eftersom fiolen stod den tydligaste färgen så förstärkte jag den effekten med att använda grått, vitt och svart. blombladen är utstansade i svart papper.

Sedan gjorde jag en desto färggladare LO med Alexander och Felicia då vi var i Kivik.

Håll till godo mer kommer snart. Kram på er!!

RSS 2.0