Lite beställningskort

Det är så kul för jag har fått flera beställningar på kort både till dop, bröllop och student. Här får ni se dem...ja det var några det har även varit med i en tävling och gjort ett konkort som jag dessvärre inte vann med men det var kul att göra.

hoppas ni får en bra dag KRAM!!

Nya LO

Hittade jättefina bilder av mina pojkar som jag scrappat. Den här är till en skisstävling till magdas blogg. Har länkat sidan bland mina länkar...

På denna bild har jag använt en hinkbrad som jag fick i min goodiebag från rottnemaran.

Ha det bra alla!

lite pysslat

Hallå... nu har det pysslats igen må ni tro. Har gjort ett vattenfallskort med mina söta älv - stämplar från panduro...

kommer att visa hur jag gjort längre fram. Hursomhelst drar man i den randiga fliken så ser man varje motiv för sig. Kul och annorlunda att göra dessa kort. har även gjort ett beställningskort till ett brudpar. namn och datum kommer oxå att finnas när kortet är riktigt klart, har ej fått det än.

Är med och deltar i en tävling på Stampelboden.se tävlingsbloggen. Gå in och rösta! Många fina alster. KRAM!

Min adressbok

Har varit i farten och scrappat men inte lagt in något än. men nu kommer iallafall min adresbok som jag gjorde häromdagen. har varit ledig idag var i växjö och köpte lite nya kläder till mig själv, sedan köpte jag biljett till rottnemaran i oktober. kul.

scanninge blev lite suddig kunde inte lägga igen locket ordentligt p.g.a att den är lite tjock...
Stansade ut inneblad och register på revolutionmaskinen (lånade på maran). här kommer en söt bild på mina pojkar då de var små som jag ska scrappa så småningom. tänk vad tiden går. Alexander slutar nian nu. konstigt egentligen för jag blir ju inte äldre !! hi hi.

jag tror de är 2 år och 31/2 år. Fick i min goddiebag från maran en brads på en hink och spade ca 4 cm stor, kanske kan jag använda den.
kram på er alla jobbar i helgen så det blir nog inte så mycket pysslat men jag lägger snart ut mera!

RSS 2.0