Mer från maran

Har gjort Layouter från Thailand, den första skulle göras ton i ton och var i en tävling.

Papperet är blått ser lila ut. Den andra var inte med i tävling, fotona är tagna på Phuket Zoo på krokodilshowen.

Ha det bra!

Första marakorten

hej jag har ju varit på mara i Rottne i helgen. Hade jättetrevligt, tack till Jenny, Emmeli, Helena och Jeanette vi hade så kul. Vi sov över i min husbil på plats så skönt att slippa köra på kvällen och morgonen när det är som mest med vilt ute. Här kommer två kort jag gjorde där. Stämplarna är Penny Black, jag vann dessa två och en till i en tävling.

ursäkta att det första kortet blev suddigt svårt att scanna när man har blommor på som sticker ut.
kommer snart mer från maran!

Jag kom 2:a i stämpelbodens bloggtävling

hej jag kom tvåa i stämpelbodens bloggtävling. Man skulle altra något annat än Lo och kort jag gjorde en gablebox att ha påskgodis i. jag fick väljaa stämplar värd 200 kronor, jättekul. Så här såg mitt tävlingsbidrag ut...

På påsklovet var vi ute och gick elljusspåret, jag hade kameran med mig och fotade lite.

Blev ett kul kort med solen som en eldboll mellan träden. Nu till helgen ska jag till Rottne på scrapmara ska bli så kul. Snart kommer mer kul i bloggen. Ha det gott!

Hänglastämpel

Har gjort ett kort med en hänglastämpel, tycker de har så söta motiv. Jag började med att distressa bakgrunden med tea dye ink. Sedan stämplade jag på mitt motiv och färglade den. Man ska tänka på att inte ha för stark bakgrundsfärg om man har stämpel som ska ha ansiktsfärg.

Ursäkta den dåliga skärpan, textstämpeln är en cherri pie stämpel finns att köpa hos www.papermaze.se De har jättefina stämplar som är annorlunda, ta och kolla. ha det bra!

Solskens LO:n

Jag tycker det är så kul och inspirerande nu när jag har flera fina Thailandskort att scrappa. Nu kommer först Landstokens fredagsskiss som ligger på deras blogg.

Den översta tagen kan man ta ut och läsa följande på - Ronnie och Johannes har smörjt in sig med solkräm och solstift. Blev kanske lite för mycket, Thailand 2010:
I Thailand köpte pojkarna bandanas som de hade för att skydda huvudet mot solen. Här är en LO på Johannes bland palmer och sand med en god Fruktdrink i handen. Text oxh döskalle stämplen är från Stämpelboden.se

Ha en Glad Påsk!

RSS 2.0