Glad Påsk

Här har jag gjort ett enkelt påskkort med en annorlunda teknik. Jag har stämplat "kycklingrace" stämpeln med embossing dyna och lagt på clear embossingpulver och embossat sedan har jag sprayat vatten och duttat med distress dyna "faded jeans" och impressdyna "Spring green" och låtit torka sedan har jag stämplat en textstämpel på.
Stämplarna kommer från stämpelboden som tyvärr avvecklas efter fyra år, tråkigt de har ju så underbart fina stämplar. (Just nu säljer de ut stämplar för halva priset.)

Hoppas ni får en trevlig Påsk!!

Djungeln

Här kommer ännu en LO från Thailand. Har gjort den efter en skiss som Tessalonika och Monika har visat i Landstokens blogg. Varje gång jag ser bilder från Thailand längtar jag tillbaka.

Tilteln är inspirerad från Lejonkungen, från sången med samma namn. Ha det bra !!

Bokmärke a la stämpelboden

Har fått låna massor av böcker från min jobbarkompis Marie. De är skrivna av Nora Roberts, just nu håller jag på med en spännande triologi. Jag tänkte att jag skulle ge henne ett bokmärke och vad passar väl bättre än stämpelbodens stämplar www.stampelboden.se Deras designer Vilda är suverän på att rita stämplar.

Just den här känslan får jag när jag läser en bok. Man går in i en annan värld och uppslukas av boken. Mina barn suckar när jag tar fram en ny bok.
Ha det bra !!!


kort utan stämpel

Man kan göra fina kort utan stämpel. Här har jag tagit ett fint papper och en utstansad fjäril som motiv.

Enkelt! en del gillar det. Less is more. Ha det bra!!

Änglatavla

Ja nu äntligen ligger min änglatavla på min blogg. Många har frågat efter den. texten blev jag inspirerad av då jag såg en tavla med just denna text. Tycker själv mycket om den, gör den i många olika varianter och har även flera olika änglastämplar som jag använder. Just denna stämpel köpte jag för länge sen på www.inkywings.com De har många fina stämplar och även annat. Så nu till det ni har velat se, min berömda änglatavla.

Denna tavla är en gåva till en underbar familj vi lärde känna då vi var i Thailand. Hoppas de tycker om den!!
Ha det bra!!

Elefanttur i djungeln

Ja det finns mycket att berätta om thailand. Här har jag gjort en layout med bilder från vår djungeltripp på elefantrygg. Det är svårt att göra en LO med många bilder samtidigt brukar jag vilja ha det när jag gör mina scrappade resealbum.

Skönt att se på när snön vräker ner utanför och man längtar till våren så det skriker i kroppen.
Ses!!

RSS 2.0